Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

Vloerenspecialist in omgeving Dronten

Of nu uw huidige parket vloer wilt laten renoveren, een nieuwe houten vloer wilt laten leggen of advies wilt inwinnen over het onderhoud van de houten vloer van uw bedrijfspand: de door ons aangedragen professional staat als vloerspecialist in Dronten voor u klaar! We werken in de regio Dronten en komen graag bij u langs om u van gedegen advies te voorzien.

Verschillende vloeren

Of u nu kiest voor een massief houten vloer of voorlaminaat: de mogelijkheden zijn eindeloos! Niet alleen zijn er talloze houtsoorten waaruit u kunt kiezen, ook de breedte en dikte van de planken lopen sterk uiteen. Daarnaast kunt u iedere vloer geheel naar wens laten kleuren met behulp van lak of olie. Heeft u al een bepaald vloertype in gedachten? Wij helpen u deze te realiseren!

Oude vloer opknappen

Ook als u al jaren een houten vloer heeft, maar u wilt eens wat anders, of er zitten slijtageplekken in uw vloer. Dan kunt u onze vakmannen inschakelen om uw vloer te renoveren. Nadat wij langs zijn geweest ziet uw vloer er weer als nieuw uit!

Contact met uw vloerenspecialist in Dronten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken? Bel dan via 0800 255 3733. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan hiernaast. Geef daarbij aan om welke werkzaamheden het gaat, welk vloertype en hoeveel m2.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606