Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

Houten vloeren in Lelystad

Houten vloeren zijn in de meeste gevallen duurzaam en bovendien biedt hout een enorme verscheidenheid aan keuzes. Er zijn zoveel verschillende houtsoorten dat er voor iedereen wel wat bij zit. Bovendien kunt u de verschillende houtsoorten ook nog eens in elke door u gewenste kleur lakken of oliën. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende breedtes en diktes. Denk ook goed na over de legrichting, die kan er namelijk voor zorgen dat uw ruimte visueel ruimer of juist krapper oogt.

Zo is het altijd mogelijk om precies die vloer te krijgen die u wilt! U kunt hierbij natuurlijk ook een vloerenspecialist inschakelen. Zowel voor advies als voor het leggen, onderhouden en renoveren van al uw houten vloeren kunt u bij ons terecht. Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende soorten houten vloeren.

Eikenhouten vloeren

De meest populaire houtsoort voor de vloer is eikenhout. Eikenhouten vloeren die wij hier in Nederland hebben worden meestal gemaakt van Europees eiken of Amerikaans wit eiken. Het verschil tussen Europees eiken en Amerikaans wit eiken is niet groot. De kleur is vergelijkbaar. Echter, de tekening van het hout kan verschillen door de verschillende manieren van zagen. Ook zijn Amerikaanse witte eikenbomen doorgaans groter en langer, waardoor langere planken gezaagd kunnen worden. Hierdoor is het ook makkelijker om uit een Amerikaanse witte eikenboom noestvrije houten planken te zagen. Naast het Amerikaans wit eiken en het Europees eiken kunt u ook Amerikaans rood eiken kiezen. Zoals de naam al doet denken is dit hout iets roder van kleur. Van de Europees eiken vloeren is de Frans eiken vloer, die een uitgesproken vlammentekening heeft, het populairst.

Andere houtsoorten parket

Naast eikenhout wordt hout van grenen, essen, kersen, noten, jatoba, merbau en mahonie ook vaak ingezet voor vloeren. Elke houtsoort heeft specifieke kenmerken en voor- en nadelen. Grenen vloeren zijn gemaakt van de grove den. Het hout van de grove den is zachter hout dan eikenhout, maar daardoor niet minder geschikt voor vloeren. De vloer zal er alleen sneller doorleefd uitzien. Dit kan voor een sfeervolle verouderde uitstraling zorgen. Wilt u liever een strakke uitstraling? Ga dan voor een minder kwetsbare hardhouten vloer.

Vakkundige parketteurs in Lelystad

Bij ons in de regio Lelystad helpen we u niet alleen met het kiezen van de juiste vloer voor uw situatie, maar we beschikken ook over een uitgebreid personeelsbestand van parketteurs. Zij komen de vloer van te voren inmeten, controleren de temperatuur, de luchtvochtigheid en de ondervloer en stemmen uw wensen af met de adviseurs. Door de jarenlange ervaring van onze parketteurs heeft u binnen de kortste keren een nieuwe vloer waar u jarenlang van geniet.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606