Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

Vloer oliën in Lelystad

Heeft u een nieuwe vloer die afgewerkt moet worden of een oude geoliede vloer die gerenoveerd moet worden? Oliën is naast lakken een mooie manier om een houten vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Geoliede vloeren zijn erg populair, vooral omdat het een onopvallende afwerking is. Doordat de olie volledig in het hout trekt blijft de originele uitstraling van het hout behouden. Wanneer u uw houten vloer een andere kleur wilt geven, dan kunt u een kleurolie kiezen. Ook met een kleurolie wordt de originele structuur en het gevoel van het hout behouden.

Oliën houten vloer: werkwijze

Voordat de houten vloer geolied kan worden, moet de vloer glad en stofvrij gemaakt worden. Door oneffenheden hoopt de olie zich namelijk op en ontstaan er kleurverschillen. Stof weerhoudt de olie er daarnaast van goed in het hout te trekken. De houten vloer moet sowieso eenmaal geschuurd worden, maar afhankelijk van het type vloer meerdere malen met verschillende korrelgrootte. Wanneer de vloer egaal en stofvrij is, kan de vloer geolied worden. Voor grote oppervlaktes gebruiken wij professionele apparatuur dat de olie gelijkmatig over de vloer verdeelt. Dit apparaat zorgt ook voor het op tijd en gelijkmatig inmasseren van de olie. De geoliede vloer heeft vervolgens 12 uur nodig om te drogen. De olie is echter na 1 tot 2 weken pas volledig uitgehard. Er moet dus alvorens niet met zware meubels geschoven worden of tapijten op de vloer worden gelegd. Heeft u een geoliede vloer die beschadigd is? Een geoliede vloer is makkelijk plaatselijk bij te werken.

Vloer laten oliën

Woont u in Lelystad of omstreken en weet u niet zeker of parket oliën de juiste optie is? Of wilt u weten wat het effect is van de olie die u in gedachten heeft? Ons bedrijf kan voor u een kleurtest doen, zodat u zeker weet dat de olie het gewenste effect heeft. Een houten vloer oliën is een precieze klus. Wij werken veilig, structureel en vergeten de randen en hoekjes in uw woning niet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606