Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

Vloer oliën in Lelystad

Heeft u een nieuwe vloer die afgewerkt moet worden of een oude geoliede vloer die gerenoveerd moet worden? Oliën is naast lakken een mooie manier om een houten vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Geoliede vloeren zijn erg populair, vooral omdat het een onopvallende afwerking is. Doordat de olie volledig in het hout trekt blijft de originele uitstraling van het hout behouden. Wanneer u uw houten vloer een andere kleur wilt geven, dan kunt u een kleurolie kiezen. Ook met een kleurolie wordt de originele structuur en het gevoel van het hout behouden.

Oliën houten vloer: werkwijze

Voordat de houten vloer geolied kan worden, moet de vloer glad en stofvrij gemaakt worden. Door oneffenheden hoopt de olie zich namelijk op en ontstaan er kleurverschillen. Stof weerhoudt de olie er daarnaast van goed in het hout te trekken. De houten vloer moet sowieso eenmaal geschuurd worden, maar afhankelijk van het type vloer meerdere malen met verschillende korrelgrootte. Wanneer de vloer egaal en stofvrij is, kan de vloer geolied worden. Voor grote oppervlaktes gebruiken wij professionele apparatuur dat de olie gelijkmatig over de vloer verdeelt. Dit apparaat zorgt ook voor het op tijd en gelijkmatig inmasseren van de olie. De geoliede vloer heeft vervolgens 12 uur nodig om te drogen. De olie is echter na 1 tot 2 weken pas volledig uitgehard. Er moet dus alvorens niet met zware meubels geschoven worden of tapijten op de vloer worden gelegd. Heeft u een geoliede vloer die beschadigd is? Een geoliede vloer is makkelijk plaatselijk bij te werken.

Vloer laten oliën

Woont u in Lelystad of omstreken en weet u niet zeker of parket oliën de juiste optie is? Of wilt u weten wat het effect is van de olie die u in gedachten heeft? Ons bedrijf kan voor u een kleurtest doen, zodat u zeker weet dat de olie het gewenste effect heeft. Een houten vloer oliën is een precieze klus. Wij werken veilig, structureel en vergeten de randen en hoekjes in uw woning niet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606