Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

Vloerafwerking in Lelystad

Hout is zeer geschikt materiaal voor een vloer en kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Bij vloerafwerking van een houten vloer kunt u denken aan roken, borstelen en schrapen. Dit zijn afwerkingen die het hout een bepaalde uitstraling geven. Naast deze vloerafwerkingen is het ook aan te raden de houten vloer af te werken met een lak of olie. Onbehandeld hout is niet vocht- en vuilafstotend. Wanneer een houten vloer niet wordt afgewerkt met een olie of lak zullen vuil en vocht permanente vlekken en beschadigingen in het hout veroorzaken. Dweilen zal dus ook niet gaan. Vindt u een onbehandelde vloer erg mooi? Kies er dan voor om de vloer te oliën. Door de houten vloer af te werken met olie behoudt je de uitstraling van onbehandeld hout.

Houten vloer afwerken

Er zijn drie manieren waarop een onbehandelde houten vloer beschermt kan worden tegen vuil en vocht, namelijk door middel van olie, hardwaxolie en lak. Olie en lak zijn de meest populaire afwerkingen, echter hardwaxolie wint ook steeds meer aan populariteit. Het verschil tussen lak en olie is dat lak een harde beschermlaag op het hout vormt en olie in het hout trekt. Hardwaxolie trekt ook in het hout, maar vormt daarnaast ook een klein beschermlaagje. Lees gerust meer over oliën en lakken, indien u er nog niet uit bent.

Specialist afwerking houten vloer

Ook wanneer u een oude afgewerkte vloer heeft kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw oude houten vloer? Waarschijnlijk hoeft u niet een nieuwe vloer aan te schaffen en kunnen wij uw vloer schuren en vervolgens opnieuw uw vloer afwerken. Door een zeer dun laagje van de vloer af te schuren en vervolgens een nieuwe laag lak of olie aan te brengen ziet uw vloer er zo weer als nieuw uit. Is uw houten vloer nog niet zo oud? Een behandeling met een vloerreiniger, vloerpolish of onderhoudsolie doet ook al wonderen. Wij voeren in Lelystad en omgeving ook vloeronderhoud voor u uit.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606