Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

Vloerafwerking in Lelystad

Hout is zeer geschikt materiaal voor een vloer en kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Bij vloerafwerking van een houten vloer kunt u denken aan roken, borstelen en schrapen. Dit zijn afwerkingen die het hout een bepaalde uitstraling geven. Naast deze vloerafwerkingen is het ook aan te raden de houten vloer af te werken met een lak of olie. Onbehandeld hout is niet vocht- en vuilafstotend. Wanneer een houten vloer niet wordt afgewerkt met een olie of lak zullen vuil en vocht permanente vlekken en beschadigingen in het hout veroorzaken. Dweilen zal dus ook niet gaan. Vindt u een onbehandelde vloer erg mooi? Kies er dan voor om de vloer te oliën. Door de houten vloer af te werken met olie behoudt je de uitstraling van onbehandeld hout.

Houten vloer afwerken

Er zijn drie manieren waarop een onbehandelde houten vloer beschermt kan worden tegen vuil en vocht, namelijk door middel van olie, hardwaxolie en lak. Olie en lak zijn de meest populaire afwerkingen, echter hardwaxolie wint ook steeds meer aan populariteit. Het verschil tussen lak en olie is dat lak een harde beschermlaag op het hout vormt en olie in het hout trekt. Hardwaxolie trekt ook in het hout, maar vormt daarnaast ook een klein beschermlaagje. Lees gerust meer over oliën en lakken, indien u er nog niet uit bent.

Specialist afwerking houten vloer

Ook wanneer u een oude afgewerkte vloer heeft kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw oude houten vloer? Waarschijnlijk hoeft u niet een nieuwe vloer aan te schaffen en kunnen wij uw vloer schuren en vervolgens opnieuw uw vloer afwerken. Door een zeer dun laagje van de vloer af te schuren en vervolgens een nieuwe laag lak of olie aan te brengen ziet uw vloer er zo weer als nieuw uit. Is uw houten vloer nog niet zo oud? Een behandeling met een vloerreiniger, vloerpolish of onderhoudsolie doet ook al wonderen. Wij voeren in Lelystad en omgeving ook vloeronderhoud voor u uit.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606