Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

 

Vloer schuren in Lelystad

In de loop der jaren kunnen er in de toplaag van uw vloer krassen en andere beschadigingen ontstaan. Begint u zich aan deze beschadigingen te ergeren en wilt u er graag vanaf? Laat dan uw houten vloer schuren door onze vloerenspecialisten. Wij garanderen dat na het schuren alle beschadigingen verdwenen zijn en uw vloer weer mooi glad aanvoelt.

Houten vloer laten schuren

Wilt u ook een gladde vloer die er weer als nieuw uitziet? Onze vloerspecialisten komen graag bij u in Lelystad langs voor een inspectie van uw huidige vloer. Als uit de inspectie blijkt dat het mogelijk is om uw vloer te schuren, dan komen wij bij u langs met onze apparatuur. Onze vloerspecialisten zorgen er binnen een handomdraai voor dat uw vloer er weer prachtig uitziet. De hoeveelheid hout die wij van uw vloer afschuren is afhankelijk van de omvang van de schade. Het doel is een zo klein mogelijk laagje, zodat de levensduur van de houten vloer zo veel mogelijk wordt verlengd. Uiteraard zorgen wij tijdens onze werkzaamheden voor zo min mogelijk overlast.

vloer schuren met schuurmachine

Wilt u een afspraak maken voor het schuren van uw vloer? Of wilt u weten of het mogelijk is om uw huidige vloer te schuren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606