Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

 

Vloer schuren in Lelystad

In de loop der jaren kunnen er in de toplaag van uw vloer krassen en andere beschadigingen ontstaan. Begint u zich aan deze beschadigingen te ergeren en wilt u er graag vanaf? Laat dan uw houten vloer schuren door onze vloerenspecialisten. Wij garanderen dat na het schuren alle beschadigingen verdwenen zijn en uw vloer weer mooi glad aanvoelt.

Houten vloer laten schuren

Wilt u ook een gladde vloer die er weer als nieuw uitziet? Onze vloerspecialisten komen graag bij u in Lelystad langs voor een inspectie van uw huidige vloer. Als uit de inspectie blijkt dat het mogelijk is om uw vloer te schuren, dan komen wij bij u langs met onze apparatuur. Onze vloerspecialisten zorgen er binnen een handomdraai voor dat uw vloer er weer prachtig uitziet. De hoeveelheid hout die wij van uw vloer afschuren is afhankelijk van de omvang van de schade. Het doel is een zo klein mogelijk laagje, zodat de levensduur van de houten vloer zo veel mogelijk wordt verlengd. Uiteraard zorgen wij tijdens onze werkzaamheden voor zo min mogelijk overlast.

vloer schuren met schuurmachine

Wilt u een afspraak maken voor het schuren van uw vloer? Of wilt u weten of het mogelijk is om uw huidige vloer te schuren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606