Neem contact op

Specialist in vloeren in Lelystad

Vloeronderhoud laten uitvoeren in Lelystad

Een houten vloer kan een leven lang meegaan en is dus erg duurzaam. Toch zijn er wel wat dingen die u kunt doen om uw vloer langer mooi te houden. Allereerst is het belangrijk dat u de vloer regelmatig reinigt. Vuil en stof op de vloer veroorzaken krassen in het hout. Door regelmatig te stofzuigen en met een licht vochtige doek te dweilen voorkomt u deze slijtage. Om krassen tegen te gaan doet u er goed aan om onder uw meubels viltjes te plaatsen. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid redelijk constant is, zodat de vloer niet gaat werken. Als een vloer gaat werken is er een grote kans op kieren, naden of scheuren.

Onderhoud houten vloer uitbesteden

Naast de dingen die u zelf makkelijk kunt doen om uw vloer te onderhouden, kunt u groter vloeronderhoud natuurlijk ook uitbesteden. Wij hebben jarenlange ervaring met vloeronderhoud en kan ervoor zorgen dat het hout lang mooi blijft of, als er al enkele slijtageplekken zijn, weer mooi wordt! Dit doen wij met kwalitatief hoogwaardige producten zoals onderhoudsolie en polish voor gelakte houten vloeren. Is uw houten vloer zo versleten dat onderhoud geen zin meer heeft? Overweeg uw vloer compleet te renoveren. Door vloer renovatie ziet uw vloer er binnen zeer korte tijd weer als nieuw uit.

Voor advies en onderhoudswerkzaamheden kunt u van de expertise van onze vloerspecialisten gebruik maken. U kunt ons in de regio Lelystad bereiken door te bellen naar 0320 - 79 91 62. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

  • Heldere afspraken
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren
  • 20 jaar ervaring met houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Vloeren leggen
• Vloer onderhoud
• Vloer renovatie
• Reparaties
• Aanhelingen

Werkgebied

Utrecht, Maarssen, Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn, Lelystad, Dronten, en omstreken.

Hoofdvestiging