Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

Vloeronderhoud laten uitvoeren in Lelystad

Een houten vloer kan een leven lang meegaan en is dus erg duurzaam. Toch zijn er wel wat dingen die u kunt doen om uw vloer langer mooi te houden. Allereerst is het belangrijk dat u de vloer regelmatig reinigt. Vuil en stof op de vloer veroorzaken krassen in het hout. Door regelmatig te stofzuigen en met een licht vochtige doek te dweilen voorkomt u deze slijtage. Om krassen tegen te gaan doet u er goed aan om onder uw meubels viltjes te plaatsen. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid redelijk constant is, zodat de vloer niet gaat werken. Als een vloer gaat werken is er een grote kans op kieren, naden of scheuren.

Onderhoud houten vloer uitbesteden

Naast de dingen die u zelf makkelijk kunt doen om uw vloer te onderhouden, kunt u groter vloeronderhoud natuurlijk ook uitbesteden. Wij hebben jarenlange ervaring met vloeronderhoud en kan ervoor zorgen dat het hout lang mooi blijft of, als er al enkele slijtageplekken zijn, weer mooi wordt! Dit doen wij met kwalitatief hoogwaardige producten zoals onderhoudsolie en polish voor gelakte houten vloeren. Is uw houten vloer zo versleten dat onderhoud geen zin meer heeft? Overweeg uw vloer compleet te renoveren. Door vloer renovatie ziet uw vloer er binnen zeer korte tijd weer als nieuw uit.

Voor advies en onderhoudswerkzaamheden kunt u van de expertise van onze vloerspecialisten gebruik maken. U kunt ons in de regio Lelystad bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606