Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

Vloeronderhoud laten uitvoeren in Lelystad

Een houten vloer kan een leven lang meegaan en is dus erg duurzaam. Toch zijn er wel wat dingen die u kunt doen om uw vloer langer mooi te houden. Allereerst is het belangrijk dat u de vloer regelmatig reinigt. Vuil en stof op de vloer veroorzaken krassen in het hout. Door regelmatig te stofzuigen en met een licht vochtige doek te dweilen voorkomt u deze slijtage. Om krassen tegen te gaan doet u er goed aan om onder uw meubels viltjes te plaatsen. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid redelijk constant is, zodat de vloer niet gaat werken. Als een vloer gaat werken is er een grote kans op kieren, naden of scheuren.

Onderhoud houten vloer uitbesteden

Naast de dingen die u zelf makkelijk kunt doen om uw vloer te onderhouden, kunt u groter vloeronderhoud natuurlijk ook uitbesteden. Wij hebben jarenlange ervaring met vloeronderhoud en kan ervoor zorgen dat het hout lang mooi blijft of, als er al enkele slijtageplekken zijn, weer mooi wordt! Dit doen wij met kwalitatief hoogwaardige producten zoals onderhoudsolie en polish voor gelakte houten vloeren. Is uw houten vloer zo versleten dat onderhoud geen zin meer heeft? Overweeg uw vloer compleet te renoveren. Door vloer renovatie ziet uw vloer er binnen zeer korte tijd weer als nieuw uit.

Voor advies en onderhoudswerkzaamheden kunt u van de expertise van onze vloerspecialisten gebruik maken. U kunt ons in de regio Lelystad bereiken door te bellen naar 0800 255 3733. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606