Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

Vloer renovatie in Lelystad laten uitvoeren?

Ook al kunnen houten vloeren een leven lang meegaan, toch kan jaren van intensief gebruik zich wel aftekenen op uw vloer. Is uw vloer dof of versleten en overweegt u een nieuwe vloer? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om uw oude vloer op te laten knappen. Door middel van vloer renovatie ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

U kunt zelf aan de slag gaan met het schuren en lakken van uw vloer, maar let wel op dat dit bepaalde vaardigheden vereist. Als u de schuurmachine niet goed gebruikt kan de vloer beschadigd raken of er ontstaan hoogteverschillen waardoor uw vloer niet langer waterpas is. Weet u zelf dus niet goed hoe het werkt? Schakel dan liever een vloerenspecialist in.

Herstellen of vernieuwen?

Wilt u het oorspronkelijke karakter van uw vloer laten herstellen? Of wilt u juist graag iets nieuws? Door na de renovatiebehandeling te kiezen voor een geheel andere kleur olie of lak kan uw vloer er compleet anders uit komen te zien. Uw parket renoveren kan bovendien ook een eenvoudige manier zijn om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Hieronder vindt u twee voorbeelden van door ons uitgevoerde vloer renovatie.

 

oude visgraat vloergerenoveerde visgraat vloer

 

oude houten vloergerenoveerde houten vloer

 

Een houten vloer renoveren bestaat onder andere uit het stofvrij schuren van de vloer. Wilt u dat uw vloer op een bijzondere manier wordt afgewerkt? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606