Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

Vloer renovatie in Lelystad laten uitvoeren?

Ook al kunnen houten vloeren een leven lang meegaan, toch kan jaren van intensief gebruik zich wel aftekenen op uw vloer. Is uw vloer dof of versleten en overweegt u een nieuwe vloer? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om uw oude vloer op te laten knappen. Door middel van vloer renovatie ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

U kunt zelf aan de slag gaan met het schuren en lakken van uw vloer, maar let wel op dat dit bepaalde vaardigheden vereist. Als u de schuurmachine niet goed gebruikt kan de vloer beschadigd raken of er ontstaan hoogteverschillen waardoor uw vloer niet langer waterpas is. Weet u zelf dus niet goed hoe het werkt? Schakel dan liever een vloerenspecialist in.

Herstellen of vernieuwen?

Wilt u het oorspronkelijke karakter van uw vloer laten herstellen? Of wilt u juist graag iets nieuws? Door na de renovatiebehandeling te kiezen voor een geheel andere kleur olie of lak kan uw vloer er compleet anders uit komen te zien. Uw parket renoveren kan bovendien ook een eenvoudige manier zijn om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Hieronder vindt u twee voorbeelden van door ons uitgevoerde vloer renovatie.

 

oude visgraat vloergerenoveerde visgraat vloer

 

oude houten vloergerenoveerde houten vloer

 

Een houten vloer renoveren bestaat onder andere uit het stofvrij schuren van de vloer. Wilt u dat uw vloer op een bijzondere manier wordt afgewerkt? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606