Neem contact op

Specialist in vloeren in Lelystad

Vloer renovatie in Lelystad laten uitvoeren?

Ook al kunnen houten vloeren een leven lang meegaan, toch kan jaren van intensief gebruik zich wel aftekenen op uw vloer. Is uw vloer dof of versleten en overweegt u een nieuwe vloer? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden om uw oude vloer op te laten knappen. Door middel van vloer renovatie ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

U kunt zelf aan de slag gaan met het schuren en lakken van uw vloer, maar let wel op dat dit bepaalde vaardigheden vereist. Als u de schuurmachine niet goed gebruikt kan de vloer beschadigd raken of er ontstaan hoogteverschillen waardoor uw vloer niet langer waterpas is. Weet u zelf dus niet goed hoe het werkt? Schakel dan liever een vloerenspecialist in.

Herstellen of vernieuwen?

Wilt u het oorspronkelijke karakter van uw vloer laten herstellen? Of wilt u juist graag iets nieuws? Door na de renovatiebehandeling te kiezen voor een geheel andere kleur olie of lak kan uw vloer er compleet anders uit komen te zien. Uw parket renoveren kan bovendien ook een eenvoudige manier zijn om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Hieronder vindt u twee voorbeelden van door ons uitgevoerde vloer renovatie.

 

oude visgraat vloergerenoveerde visgraat vloer

 

oude houten vloergerenoveerde houten vloer

 

Een houten vloer renoveren bestaat onder andere uit het stofvrij schuren van de vloer. Wilt u dat uw vloer op een bijzondere manier wordt afgewerkt? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op.

  • Heldere afspraken
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren
  • 20 jaar ervaring met houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Vloeren leggen
• Vloer onderhoud
• Vloer renovatie
• Reparaties
• Aanhelingen

Werkgebied

Utrecht, Maarssen, Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn, Lelystad, Dronten, en omstreken.

Hoofdvestiging