Neem contact op

Zoek je een vloeren in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Lelystad

Vloer lakken in Lelystad

Hout is prachtig materiaal dat veel verschillende toepassingen kent. Hout is echter wel onderhevig aan slijtage en wordt vaak op een bepaalde manier afgewerkt. De afwerking beschermt het hout tegen slijtage of veroudering. Een houten vloer moet uiteraard ook beschermd worden. Vooral bij intensief gebruik van een vloer is het makkelijk wanneer het hout een goede beschermlaag heeft. Een onbehandelde vloer zal door vuil en vocht namelijk snel lelijk worden. Eén van de manieren waarop dit kan is door de vloer te lakken met parketlak. Wilt u uw houten vloer lakken en beschermen tegen invloeden van buitenaf? Wij vertellen u hier graag meer over.

Parketvloer lakken

Een houten vloer kan gelakt opgeleverd worden, maar ook onbehandeld. Met een onbehandelde vloer heeft u na levering dus nog de keuze de vloer zelf af te werken, te laten lakken of op een andere manier te laten afwerken. Parketlak van vroeger had vaak een erg sterke geur en was niet altijd even goed voor de gezondheid. Tegenwoordig zijn er milieuvriendelijke en geurloze lakken op de markt die een uitstekende bescherming bieden. Parket lakken zorgt ervoor dat het hout volledig is afgesloten en dus goed is beschermd tegen vocht en vuil. De lak blijft op het hout liggen en biedt dus een sterke beschermlaag. Een gelakte vloer hoeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet altijd te glanzen. Er zijn ook matte lakken beschikbaar waarbij de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Qua onderhoud is een gelakte vloer erg praktisch. Uiteraard moet een gelakte houten vloer, net als andere vloeren, goed schoongemaakt worden. Naast klein onderhoud is er niet veel ander onderhoud nodig. Alleen wanneer er na een paar jaar slijtageplekken op de vloer zijn ontstaan, kunt u groot onderhoud laten uitvoeren.

Houten vloer schuren en lakken

Heeft u een oude gelakte houten vloer die toe is aan renovatie? Door middel van een speciale schuurmachine kan er een klein laagje van de vloer worden afgeschuurd. De vlekken en slijtageplekken zullen niet meer te zien zijn. Vervolgens kan er een nieuwe laag lak op de vloer worden aangebracht. Op deze manier is een gelakte vloer makkelijk te renoveren. In Lelystad en omgeving kunt u ons bedrijf inschakelen voor het afwerken van uw vloer, maar ook voor vloer renovatie. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 1600 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606