Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Lelystad?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Lelystad

Vloer lakken in Lelystad

Hout is prachtig materiaal dat veel verschillende toepassingen kent. Hout is echter wel onderhevig aan slijtage en wordt vaak op een bepaalde manier afgewerkt. De afwerking beschermt het hout tegen slijtage of veroudering. Een houten vloer moet uiteraard ook beschermd worden. Vooral bij intensief gebruik van een vloer is het makkelijk wanneer het hout een goede beschermlaag heeft. Een onbehandelde vloer zal door vuil en vocht namelijk snel lelijk worden. Eén van de manieren waarop dit kan is door de vloer te lakken met parketlak. Wilt u uw houten vloer lakken en beschermen tegen invloeden van buitenaf? Wij vertellen u hier graag meer over.

Parketvloer lakken

Een houten vloer kan gelakt opgeleverd worden, maar ook onbehandeld. Met een onbehandelde vloer heeft u na levering dus nog de keuze de vloer zelf af te werken, te laten lakken of op een andere manier te laten afwerken. Parketlak van vroeger had vaak een erg sterke geur en was niet altijd even goed voor de gezondheid. Tegenwoordig zijn er milieuvriendelijke en geurloze lakken op de markt die een uitstekende bescherming bieden. Parket lakken zorgt ervoor dat het hout volledig is afgesloten en dus goed is beschermd tegen vocht en vuil. De lak blijft op het hout liggen en biedt dus een sterke beschermlaag. Een gelakte vloer hoeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet altijd te glanzen. Er zijn ook matte lakken beschikbaar waarbij de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Qua onderhoud is een gelakte vloer erg praktisch. Uiteraard moet een gelakte houten vloer, net als andere vloeren, goed schoongemaakt worden. Naast klein onderhoud is er niet veel ander onderhoud nodig. Alleen wanneer er na een paar jaar slijtageplekken op de vloer zijn ontstaan, kunt u groot onderhoud laten uitvoeren.

Houten vloer schuren en lakken

Heeft u een oude gelakte houten vloer die toe is aan renovatie? Door middel van een speciale schuurmachine kan er een klein laagje van de vloer worden afgeschuurd. De vlekken en slijtageplekken zullen niet meer te zien zijn. Vervolgens kan er een nieuwe laag lak op de vloer worden aangebracht. Op deze manier is een gelakte vloer makkelijk te renoveren. In Lelystad en omgeving kunt u ons bedrijf inschakelen voor het afwerken van uw vloer, maar ook voor vloer renovatie. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Lelystad en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606